Landets styggeste stemmelokale

Processed with Rookie Cam

Så var det over for denne gang.

Eller, det er vel egentlig nå det begynner. Drakampene. Forhandlingene. Kranglene. Så får vi se da, hvilken stakkar som ender opp med å måtte ha kontor i dette nedslitte og triste lokalet, og som må styre Oslo de neste årene.

Vi sier som Fabian, vi: Lykke til!

Sted: Oslo rådhus
Foto: Kenneth Spaberg, som poster helt sykt mange stygge oslobilder på instagrammen sin

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s