Et tjern uten navn

Rita Wilhelmsen - et tjern

«Stakkars meg som bor i Oslo, denne forurensede og fordervede storbyen.
Hvis jeg gidder, har jeg gangvei til dette stygge skogstjernet, som ikke en gang har noe navn på kartet. Der møter jeg nesten aldri noen mennesker, og det er jo forståelig. Nøkkeroser er simpelthen bare frastøtende

Det er Rita som skrev dette til oss etter en tur til et tjern innenfor Grinda på Korsvoll. Kanskje vi må dra på oppdagelsesferd?

Sted: Et tjern innen
Foto: Rita Wilhelmsen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s