Gledelig hjul!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Han er senterleder på Paleet og leder i Strøksforeningen Studenterlunden. Osloby kaller ham intet mindre enn «keiseren av Spikersuppa».
Uansett, mannen som har tatt disse bildene er en pitteliten smule inhabil når det kommer til omtalen av området rundt Spikersuppa, men han påstår altså at det nye pariserhjulet i byen vår blir kalt «Julestjernen».

Ikke vet vi, tipper de fleste bare kaller det pariserhjulet, eller Oslo Eye, eller noe helt annet.
Men, senterleder eller ei, det er ikke fritt for at dette er et ganske iøynefallende objekt der det snurrer rundt og rundt og rundt rett ved byens paradegate. Det får’n si.
Og hvis man skal dømme etter folks postinger på Insta, og det skal man jo, så er det ikke så lenge før vi kan kalle hjulet «Barcode II».

Sted: Spikersuppa og Studenterlunden
Foto: Øystein Aurlien

Beklager tittelen på dette blogginnlegget, men noen ganger må man bare.

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s