Radiotystnad

Stakkars insta

Observante lesere har nok fått med seg at det har vært stille her på bloggen en stund nå. Det er ikke fordi vi har flyttet på landet, altså. (Ikke snakk om!)

Men vi har flyttet! Til Instagram. Ja, vi var jo der før også, men ikke så ofte. Nå er det stort sett der vi henger, rett og slett fordi det er der dere henger. Og fordi det er enklere for oss å få det til å gå opp med Selve Livet akkurat nå.

Vi håper dere har forståelse for denne prioriteringen og at dere følger oss på Instagram. Ja, og fortsett å tagge oslobildene deres med #stakkarsoss, da. Slik 62.500 har gjort allerede. Kanskje regrammer vi akkurat DITT bilde!

Sees på Instagram!

Og Facebook! Vi er fortsatt på Facebook!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Radiotystnad

  1. Rare folk sier:

    Jeg trodde også at Oslo var et bra sted. Men så flyttet jeg dit og bodde der i 10 år. Og etter 10 år med søppel, møkk, asfalt, mer søppel, mer møkk, bråk, vold, ran, folk fra Somalia og andre frekke utlendinger så var det åpenbart at jeg bodde i et rottereir. Nå har jeg ikke vært i Oslo på 10 år og jeg håper jeg aldri ser den byen igjen. Er dere sikre på at dere faktisk er i Oslo og ikke en annen by? Ingenting av det dere skriver om er noe jeg forbinder med Oslo, man skal være ganske drita og dum i hodet for å trives i et rottereir. Nå håper jeg bare at fjorden snart skyller innover land og drar meg seg hele Oslo ut i havet. Skjer det så skal jeg arrangere en fest som varer i en hel uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s