Kultur i natten

«Dette bildet er tatt under Oslo kulturnatt for noen år siden. Akershus festning lyste opp i mørket, og det var fakler og fyrverkeri. En utrolig magisk stemning. Og – heldige som vi er – så avholdes jo Kulturnatten hvert år, så det er stadig nye sjanser for å være med på denne magien», skriver Irene.

Dagens fotograf kommer med så mye skryt av Stakkars oss, at vi tillater oss å ta med noe av det: «Takk for en fantastisk blogg. (…) Jeg har aldri skjønt all kritikken Oslo får for at det liksom skal være en stygg by. Det er så bra å se at noen endelig har tatt tak i dette og at folk kan få se hvor fin denne byen er!»

Sted: Akershus festning
Foto: Irene Mythe

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s