Byen nærmest hjertet

Bilde

Vi tillater oss å videreformidle litt uforbeholdent blogg- og byskryt fra dagens Stakkars-fotograf: «Jeg bare ELSKER Oslo, og derfor ELSKER jeg bloggen deres. Bra jobbet så langt! Har fulgt dere lenge, og følte at det nå var på tide å komme med mitt bidrag fra byen som ligger nærmest hjertet», skriver Sara.

Sted: Henrik Ibsens gate/Huitfeldts gate
Foto: Sara S. Z. Karlsen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s