Gjemte bort styggheten

Bilde

«Er Oslo så stygg at den må gjemme seg i tåken?» spør Diana.

Jah, den er jo det!

Sted: Korsvoll
Foto: Diana Solms

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Gjemte bort styggheten

  1. Stakkars oss sier:

    Hei Linda! Det er vi faktisk ikke helt sikre på, i og med det ikke er vi som har tatt bildet. Men du har sikkert rett!
    Og takk for tips om Oslos fineste utsikt – skal jommen lete neste gang vi er der oppe :]

  2. Er dette bildet tatt ca 5 m fra buss- stoppet på Korsvold? bussrute Grefsenplatået- Majorstuen rute 25) Om så er- dette er Oslo Nord`s fineste utsikt med unntak av den hemmelige spotten på baksiden av den offentlige utsikten på Grefsenkollen (via stien ved buss- stopp Brannvaktveien = leit etter den sjøl) Takk for gjensynet. Mvh En Som Er For Fattig Til Å Få Nyte Byen Som Den Ble Etter Gentrifiseringen. But do Enjoy Oslo Xtra For «alle».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s