Sjokk!

Bilde

Tidligere denne uka fikk innboksen vår sjokk. Det rant inn mail etter mail etter mail med ufyselige bilder av asfaltjungel og skyskrapertristesse. Det var hav, det var elv, det var skog. Det var belyste broer, det var skulpturer og det var gatekunst. Det var rett og slett ille.

Det tok oss et par dager å komme gjennom alle bildene. Kunne jo ikke åpne alle mailene med en gang, det ville blitt for mye. Både for øynene våre og for innboksen.

Her er et av bildene vi såvidt klarte å se på. Tatt av Thomas Høvik. En fyr som elsker å ta bilder av Oslo. Han kan jo ikke være riktig vel bevart.

Sted: Utsikt fra Middelalderparken i Gamlebyen
Foto: Thomas Chr. Hiorth Høvik

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s