«Alt jeg ville var å gå meg bort i by’n»

Bilde

I dag har vi en skikkelig dårlig nyhet til dere!
Det har seg sånn at Aftenposten skal bruke en hel side i papiravisen Osloby til *hold dere fast* at vi skriver noe positivt om Oslo. Vi skjønner ikke helt hvordan vi fikk til den avtalen, for det kan da ikke være sånn at de vil formidle sånt innhold? At de vil publisere sånn propaganda?

Det er en gåte.

Men det er faktisk helt sant. Så sjekk ut dagens Osloby! Nesten helt bakerst i avisen, de har vel forsøkt å gjemme det bort ;) Vi kommer med noen anbefalinger også, for eksempel at det kan være lurt å gå seg bort i byen. Vekk fra Karl Johan. Kanskje helt til Løkka. Shit!

Sted: Karl Johans gate
Foto: Camilla Helsøe

// Tittelen er selvsagt hentet fra Karpe Diems nydelige «Her»

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s