Tilfeldighetenes spill

Bilde

Nå har vi virkelig aldri hørt på maken!

Har du sett dette bildet i dagens papirutgave av Osloby (den gratisavisa du får på døra, ja)?

Det står sammen med vår faste Oslo-spalte. Og ved siden av dette bildet i avisen er det enda et bilde (!), nemlig dette. De to personene som har tatt disse to bildene kjenner ikke hverandre, men tror du ikke at de i dette øyeblikk sitter ved siden av hverandre hos en felles kompis – samme dag som de har bildet sitt på trykk ved siden av hverandre i avisen?! AMAZING, er det ikke?

Sted: Dops gate (jepp!)
Foto: Gustav Eddy Larsen

PS. Vi ble til og med invitert til å joine våre to bidragsytere på et glass vin. Takket selvsagt nei. Får være måte på hvor hyggelig det skal være å bo i denne byen.

PS2. Har du sett at vi har TO spalter om Oslo på trykk i dagens Osloby? Én i del 1 og én i del 2. Fortell oss gjerne hva du synes!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s