Oslo, du er alt for oss

Bilde

Så er den her igjen, debatten om Oslo er en drittby eller ikke. Dere kan kanskje gjette hva vi mener om saken?

I dag ble vi i alle fall intervjuet av Aftenposten, og vi forsvarte jo selvsagt dette asfalthølet av en hovedstad. Men vet dere, det gjorde jaggu de andre i artikkelen også. Til og med Bergens-bandet Razika, som jo synger om at Oslo ikke er noe for dem. 

Og blir du ikke tilstrekkelig osloforelsket av å lese saken, så MÅ du se videoen. Vi gråter fortsatt, så rørende var det (høydepunktet = da noen trøndere proklamerer at Oslo er finere enn Trondheim – har vi virkelig hørt rett?). 

Oslo, vi elsker deg.

Foto: Skjermdump fra Aftenposten.no

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s