Min holdeplass: Grønland

Grønlands Torg – Aina Kristiansen

Å lage mat er noe av det beste jeg vet, kanskje spesielt om jeg er stressa eller sliten eller har altfor mye å tenke på. Det er noe veldig avslappende med å kutte grønsaker, røre i gryter og tilpasse smaken på sausen til den er helt perfekt balansert. Dessuten er det ekstra stas å servere mat jeg har laget helt fra bunnen av, enten det er til samboeren min og meg selv eller til et helt spisestuebord fullt av gode venner.

For meg handler matlaging også om planlegging, og jeg elsker å tenke ut menyer, skrive handlelister og gå på butikken for å finne alt. Jeg digger matbutikker av alle slag, men grønnsakshandelen er nok favoritten, og den jeg liker aller best her i byen er Grønlands Torg Frukt & Grønt.

Det er alltid litt trangt om plassen, for dette stedet er ikke akkurat noen hemmelighet blant oss som bor på eller nær Grønland, men jeg blir så glad av å se det bugnende utvalget av frukt og grønt, krydder og hermetikk, tørkede bønner og linser. Jeg har gjort det til et mål å prøve en frukt eller grønnsak jeg aldri har prøvd før hver eneste måned, og da er dette stedet. Dessuten får jeg mer for pengene her enn jeg gjør alle andre steder.

Sted: Smalgangen
Holdeplass: Grønland
Foto: Aina Kristiansen

Hvilken holdeplass har du et spesielt forhold til? Hva kan man gjøre i nærheten av den? Bli med oss og fyll kartet på 4000holdeplasser.no med tips, da vel! Målet er 4000 tips, og selv om vi har mange, tror vi nok vi vil trenge din hjelp for å få til dette.

4000 holdeplasser er en ny kart- og tipstjeneste for oslofolk (og alle andre). Her skal de beste tipsene til ting å gjøre i nærheten av alle holdeplassene i Oslo og Akershus samles av oss som kjenner byen best – vi som bruker den hver dag. Så gå inn på 4000holdeplasser.no og hjelp oss!

Innlegget er sponset av Ruter

Ruter_signatur_hel_roed_transparent_bakgrunn

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s