Høstbysykling

Marit Huse - Stortingsgata

Det er så absolutt høst i Oslo, men det er heldigvis ikke vinter helt ennå. Bysykkelsesongen varer vel normalt frem til 1. november, så du har fortsatt gode muligheter til å se byen vår fra sykkelsetet.

Fikk merkelig mer lyst på milkshake enn sykling akkurat nå, men…

PS. IKKE SPONS!
Det skulle tatt seg ut.

Sted: Stortingsgata
Foto: Marit Huse

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s